We mogen eindelijk weer open voor groepslessen!

We hebben niet zoveel tijd meer tot de vakantie en dus start er een korte cursus vanaf 16 juni 2021.

Om 18.00 is er een puppygroep. In deze groep leren de pups wennen aan allerlei dingen, praten we over de lichaamstaal van de hond en oefenen we de basiscommando's. Deze les duurt ongeveer 30 minuten. (60 euro per 6 weken)

Om 18.45 is er een basis groep. In deze groep gaan we wat dieper in op hondentaal en oefenen we de basiscommando's met wat meer afleiding. Ook leren de honden de oefeningen wat langer vol te houden. Deze les duurt 45 minuten. (90 euro per 6 weken)

Om 19.45 uur is er een groep gevorderden. In deze groep worden de basiscommando's beheerst en gaan we wat extra oefeningen aanleren, zoals het terugsturen naar de plaats. Ook doen we wat balansoefeningen met de hond. Deze les duurt 45 minuten (90 euro per 6 weken)

Om 20.45 uur is er een sport en spelles. In deze les doen we allerlei leuke oefeningen met de hond. Het draait in deze les vooral om de fun en het samenwerken met de hond. Deze les is zeer geschikt voor honden met minder zelfvertrouwen. Uit ervaring is gebleken dat de honden vaak erg moe zijn na een half uur, deze les duurt daarom ongeveer 30 minuten. (60 euro per 6 weken)

 

Tijdens de lessen mogen familieleden in de kantine kijken. Ook is de bar in de kantine open. Kortom, het wordt vast heel gezellig. 

 

Inschrijven kan via hondentrainingmila@gmail.com of 06-18556073

 

 

Wij trainen in de binnenbak van de Madurodam Manege in de bosjes van Pex.