Kosten

   

Losse les van 30 minuten priveles aan huis.         (ook in het Engels!)  

Prijs 20 euro

Deze lessen kunnen handig zijn in tal van situaties:

- de hond reageert erg heftig als er andere honden in de buurt zijn.

- de eigenaar wil graag werken aan commando's die niet tijdens de groepslessen beschreven worden.

- de eigenaar kan zelf (om wat voor reden dan ook) niet zo goed in een groepsles lopen. 

- de tijd van de groepsles is niet haalbaar.

- etc.

 

 

Groepslessen:

Er wordt lesgegeven aan 1 groep tegelijkertijd. We trainen in een manege/zandbak welke af te sluiten is. Hondjes kunnen dus niet zomaar weglopen. 1 instructeur, soms geholpen door een vrijwilliger of stagiaire, geeft les aan max 6 cursisten. Alle lessen duren ongeveer 50 minuten.

Puppygroep:

Prijs 60 euro per 6 weken. (30 min. per les)

Voor de allerjongste hondjes is deze korte les uitermate geschikt. We behandelen het omgaan met nieuwe dingen en leren kijken naar ons hondje. Hoe kan je zien dat je pup bang is? Hoe kun je de pup het beste begeleiden in het omgaan met nieuwe dingen en ook in het omgaan met andere mensen/honden. Omdat deze kleintjes vaak al heel snel genoeg indrukken hebben opgedaan, zijn deze lessen iets korter. 

 

Basis

Prijs 90 euro per 6 weken (45 min. per les)

Tijdens deze lessen leren hond en geleider alle basiscommando's. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Eigenaren leren de hondentaal en krijgen les over 'spelende' honden. 

 

 

Gevorderden:

Prijs 90 euro per 6 weken (45 min. per les).

Deze cursus is geschikt voor honden die de basiscommando's al (gedeeltelijk) beheersen. De lessen worden gegeven in thema's. Voor nu werken we in de volgende twee thema's:

Restaurant: 

Alle commando's worden aangeleerd om met je hond langs een buffet te kunnen lopen en een bord naar de tafel te dragen. De hond leert (kort) even te wachten naast de baas die even een praatje maakt. In deze twee zinnen, zitten al heel wat commando's verborgen. Zo leert de hond dus te wandelen zonder trekken, het voedsel te negeren, te zitten/liggen en te blijven. 

Naast deze serieuze oefeningen (die wij zo leuk mogelijk verpakken), doen we gezellige "fun" oefeningen. Het kan namelijk heel leuk (en nuttig!) zijn om de hond naast een kinderwagen/rollator/rolstoel te leren lopen. 

Dierenarts:

Tijdens deze lessen, leren de honden om netjes te wachten met andere honden dichterbij, leren ze dat de baas ze overal even moet kunnen aanraken (voor de verzorging), leren ze omgaan met het staan op een tafel, en wordt er aandacht besteed aan de weegschaal en de stethoscoop

Omgaan met paarden:

Deze lessen worden nog uitgewerkt

Sport/spel: 

Prijs 60 euro per 6 weken (30 min. per les)

Voor alle honden die de basiscommando's al beheersen en voor baasjes die gewoon leuk bezig willen zijn met de hond, bieden we een sport en spel les aan. We doen balans oefeningen, leren door de tunnel te gaan, we doen wat kleine sprongetjes etc. Deze les is ook erg geschikt voor de wat onzekere hond. 

 

Voor trainingen waarbij ik meer dan 5 km moet reizen, reken ik reiskosten van 20 cent/km

 

Andere opties mogelijk, mail of bel voor meer informatie