Kosten

   

Losse les van 30 minuten op de praktijk (ook in het Engels)

Prijs 20 euro (per half uur)

Deze lessen vinden plaats op maandagavond tussen 18.30 en 21.30. We maken gebruik van de praktijkruimte van Dierenkliniek Duinoord. 

Veel van de vragen die ik krijg, kunnen worden getraind in deze binnenruimte. We hebben vanaf de praktijk ook de mogelijkheid om stukjes buiten op straat te oefenen. Er zullen natuurlijk ook vragen zijn met betrekking tot wandelen in het bos, als het echt nodig is, kunnen we afspreken op een andere locatie. 

 

Losse les van 30 minuten priveles aan huis.         (ook in het Engels!)  

Prijs 25 euro (per half uur)

Deze lessen kunnen handig zijn in tal van situaties:

- de hond kan niet goed trainen met andere honden in de buurt.

- de eigenaar wil graag werken aan commando's die niet tijdens de groepslessen beschreven worden.

- de eigenaar kan zelf (om wat voor reden dan ook) niet zo goed in een groepsles lopen. 

- de tijd van de groepsles is niet haalbaar.

- etc.

 

 

Groepslessen: (er zijn nog geen nieuwe groepslessen ingepland!)

 

Er wordt lesgegeven aan 1 groep tegelijkertijd. We trainen in een manege/zandbak welke af te sluiten is. Hondjes kunnen dus niet zomaar weglopen. 1 instructeur, soms geholpen door een vrijwilliger of stagiaire, geeft les aan max 6 cursisten. 

 

Puppygroep:

Prijs 60 euro per 6 weken. (30 min. per les)

Voor de allerjongste hondjes is deze korte les uitermate geschikt. We behandelen het omgaan met nieuwe dingen en leren kijken naar ons hondje. Hoe kan je zien dat je pup bang is? Hoe kun je de pup het beste begeleiden in het omgaan met nieuwe dingen en ook in het omgaan met andere mensen/honden. Omdat deze kleintjes vaak al heel snel genoeg indrukken hebben opgedaan, zijn deze lessen iets korter. 

 

Basis

Prijs 90 euro per 6 weken (45 min. per les)

Tijdens deze lessen leren hond en geleider alle basiscommando's. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Eigenaren leren de hondentaal en krijgen les over 'spelende' honden. 

 

 

Gevorderden:

Prijs 90 euro per 6 weken (45 min. per les).

Deze cursus is geschikt voor honden die de basiscommando's al (gedeeltelijk) beheersen. De lessen worden gegeven in thema's. Voor nu werken we in de volgende twee thema's:

Restaurant: 

Alle commando's worden aangeleerd om met je hond langs een buffet te kunnen lopen en een bord naar de tafel te dragen. De hond leert (kort) even te wachten naast de baas die even een praatje maakt. In deze twee zinnen, zitten al heel wat commando's verborgen. Zo leert de hond dus te wandelen zonder trekken, het voedsel te negeren, te zitten/liggen en te blijven. 

Naast deze serieuze oefeningen (die wij zo leuk mogelijk verpakken), doen we gezellige "fun" oefeningen. Het kan namelijk heel leuk (en nuttig!) zijn om de hond naast een kinderwagen/rollator/rolstoel te leren lopen. 

Dierenarts:

Tijdens deze lessen, leren de honden om netjes te wachten met andere honden dichterbij, leren ze dat de baas ze overal even moet kunnen aanraken (voor de verzorging), leren ze omgaan met het staan op een tafel, en wordt er aandacht besteed aan de weegschaal en de stethoscoop

 

Sport/spel: 

Prijs 60 euro per 6 weken (30 min. per les)

Voor alle honden die de basiscommando's al beheersen en voor baasjes die gewoon leuk bezig willen zijn met de hond, bieden we een sport en spel les aan. We doen balans oefeningen, leren door de tunnel te gaan, we doen wat kleine sprongetjes etc. Deze les is ook erg geschikt voor de wat onzekere hond. 

 

Voor trainingen waarbij ik meer dan 5 km moet reizen, reken ik reiskosten van 20 cent/km

 

Andere opties mogelijk, mail of bel voor meer informatie

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb