Recensies

Floor van der Valk raadt Hondentraining Mila aan.
13 oktober 2021·
Saar en ik hebben vandaag de sport en spel cursus afgerond bij Roos. Heel leerzaam voor ons allebei, maar vooral heel erg leuk!! Afwisselende oefeningen en altijd goed georganiseerd. Door op een leuke manier extra bezig te zijn met de hond, heb ik een nóg betere band gekregen. Wij doen de volgende cursus weer mee!

 

Martine van der Hoogt raadt Hondentraining Mila aan.

14 juli 2021

Na 2 jaar "aanrommelen" met onze uit Spanje geadopteerde hondjes, toch de knoop doorgehakt en hulp ingeroepen. Beide hondjes zijn erg onzeker, vallen uit, en van commando's hadden zij nog nooit gehoord. Na 5 weken 1 op 1 met Roos te hebben gewerkt, zien wij nu al 2 heel andere hondjes! We zijn er nog niet maar met al het advies van Roos kunnen wij voorlopig nog aan de slag. Roos is erg lief voor e hondjes, straalt rust uit, weet de adviezen goed en duidelijk te onderbouwen en geeft behalve de hondjes ook ons meer zelfvertrouwen.

 

Katrien Muylle raadt Hondentraining Mila aan.

13 juli 2021

Ongelooflijk hoeveel kennis en doorzicht Roos heeft! wij hebben al zoveel nuttige tips gehad om om te gaan met onze 4 honden met elk een verschillend karakter. En steeds komt ze met nieuwe invalshoeken om het eens op een andere manier te proberen. Zeker aan te raden. 

 

Samantha van der Kleij-Agterof raadt Hondentraining Mila aan.
21 mei 2021·
Roos is heel professioneel en flexibel en stemt de training goed af op zowel de hond als de baas, waardoor de trainingen maatwerk zijn. Ik heb veel nuttige tips gekregen en merk dat de relatie met mijn hond een stuk beter is geworden. Helemaal top!!

 

Mirjam Vn Tr raadt Hondentraining Mila aan.
27 april ·2021
In één woord; Top!
Ook in deze lastige tijd. Een goed gesprek vooraf en daarna nog 3 trainingen rond huis en de afsluiting in het bos.
Betrouwbaar, kalm en een goede uitleg maakte het voor ons drieën (pup én baasjes) een aangename ervaring.
Wij hebben alle drie nog veel te leren dus....wordt vervolgd.

 

Priscilla Udo raadt Hondentraining Mila aan.

Vorige week een super fijne middag gehad. Heel veel tips gekregen en daarna buiten meteen in de praktijk kunnen proberen! Nu na een week gaat het al stukken beter! Super bedankt Roos! 💜

 

Nico Vrolijk Wij hebben ook les van Roos en zijn bijzonder tevreden over de uiterst bekwame en relaxte manier van je hond trainen. Wij hebben privéles en dat is erg fijn vanwege de persoonlijke aandacht voor baas en hond . Veel handige tips voor de toekomst !

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb